+34 646 091 308 | uniociclistallucanes@gmail.com 

Descompte en allotjament al Lluçanès per a participants de la 7a Lluçanès Feréstec

Descompte en allotjament al Lluçanès per a participants de la 7a Lluçanès Feréstec

Totes les persones inscrites a la propera edició de la 7a Lluçanès Feréstec, organitzada per la Unió Ciclista del Lluçanès, comptaran amb un 10% de descompte i servei de pàrquing gratuït per a bicicletes a tres establiments d’allotjament al Lluçanès.

Els tres llocs on es comptarà amb aquesta promoció són L’Hotelet i Cal Music de Prats de Lluçanès i la Fonda La Primitiva de Lluçà. Per a fer-se efectiu el descompte s’haurà de presentar el dorsal acreditatiu com a participant de la cursa en el moment de fer el pagament.

Cal recordar que els dorsals es podran recollir al Pavelló Municipal de Prats de Lluçanès el dissabte 28 de març, de 17h a 20h, i el mateix dia de la cursa, diumenge 29 de març, de 6:30h a 8h del matí.

Per a més informació de cadascun dels establiments, així com de les tarifes ofertes, podeu consultar el web de cadascun d’aquests serveis d’allotjament clicant a L’Hotelet, Cal Music o Fonda La Primitiva.

Últimes notícies

Galeria fotogràfica

  • Galeria històrica de la Unió Ciclista del Lluçanès
  • Galeria fotogràfica de la Lluçanès Feréstec
  • Galeria fotogràfica de La Feréstec

Unió Ciclista del Lluçanès

Som una entitat esportiva sense ànim de lucre nascuda el 23 de febrer de 1985

Contacta

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  646 091 308
  Carrer Mateu Garreta, 2 (Pavelló Municipal)
  08513 Prats de Lluçanès (Barcelona)