+34 646 091 308 | uniociclistallucanes@gmail.com 

373 participants a la setena edició de la Lluçanès Feréstec

373 participants a la setena edició de la Lluçanès Feréstec

Prats de Lluçanès ha acollit aquest diumenge 29 de març la setena edició de la Lluçanès Feréstec, inclosa a l’Open Gran Fons BTT, que ha comptat amb 373 participants. D’aquests, 204 persones inscrites han acabat el recorregut llarg de 80 quilòmetres i 144 participants han completat el curt, de 40 quilòmetres.

Roger Arguelaguer amb un temps de 3:24:57 i Irene Martínez amb 4:22:08 han estat els primers classificats en la categoria masculina i femenina del recorregut llarg. Per la seva banda, David Pons i Montserrat Serral han encapçalat la classificació del recorregut curt amb 2:07:14 i 2:36:09, respectivament.

El president de la Unió Ciclista del Lluçanès, Pep Font, molt satisfet amb el nombre de persones inscrites, vol donar les gràcies a tots els participants, propietaris de les finques, col·laboradors i totes aquelles persones que han ajudat de forma desinteressada. Amb la seva implicació, explica Font, s’ha pogut tirar endavant una nova edició d’aquest raid amb més de 2.000 metres de desnivell acumulat.

La cursa, que ha començat i acabat al Pavelló municipal de Prats, ha recorregut camins i corriols del Lluçanès i segueix amb la bona acollida dels anys anteriors consolidant-se dins el calendari d’aquesta pràctica esportiva al nostre país.

Podeu veure totes les classificacions aquí.

Últimes notícies

Galeria fotogràfica

  • Galeria històrica de la Unió Ciclista del Lluçanès
  • Galeria fotogràfica de la Lluçanès Feréstec
  • Galeria fotogràfica de La Feréstec

Unió Ciclista del Lluçanès

Som una entitat esportiva sense ànim de lucre nascuda el 23 de febrer de 1985

Contacta

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  646 091 308
  Carrer Mateu Garreta, 2 (Pavelló Municipal)
  08513 Prats de Lluçanès (Barcelona)